Η αναζήτηση για το κατάλληλο εσώρουχο για λευκό παντελόνι είναι μία δύσκολη διαδικασία. Το λευκό χρώμα μπορεί να αποκαλύψει οποιαδήποτε ατέλεια ή λεπτομέρεια. Επομένως το καταλληλότερο είναι το εσώρουχο που δεν φαίνεται κάτω από το λευκό ύφασμα. Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε τις πρέπει να προσέξετε για να επιλέξετε εσώρουχα που δεν διαγράφουν. Οι δύο βασικοί παράγοντες είναι το ύφασμα και το χρώμα.
 

Ύφασμα


Το ύφασμα είναι κομβικός παράγοντας όταν ψάχνετε εσώρουχα που δεν διαγράφουν. Τα εσώρουχα χωρίς ραφές προσαρμόζονται άψογα στο σώμα χωρίς να δημιουργούν ορατές γραμμές. Σε αυτή την κατηγορία, η καλύτερη επιλογή είναι το βαμβακερό ύφασμα χωρίς ραφές ή λάστιχα γιατί έχει την καλύτερη εφαρμογή στο σώμα. Μπορείτε να βρείτε πολλά κλασικά γυναικεία εσώρουχα σε αυτό το στιλ. Με τις plus size επιλογές μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο εσώρουχο που δεν φαίνεται για κάθε σωματότυπο. Ωστόσο τα εσώρουχα που δεν διαγράφουν πρέπει να έχουν και το κατάλληλο χρώμα.
 

Χρώμα


Η καλύτερη επιλογή είναι τα nude, δηλαδή τα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος. Αποτελούν το ιδανικό εσώρουχο για λευκό παντελόνι γιατί είναι στον χρωματικό τόνο του δέρματος και δεν υπάρχει χρωματική αντίθεση. Επιλέξτε ένα nude string χωρίς ραφές για να βεβαιωθείτε ότι δεν φαίνεται κάτω από το παντελόνι.

Σε περίπτωση που δεν έχετε nude εσώρουχα η αμέσως επόμενη καλύτερη επιλογή είναι τα χρωματιστά. Το αν θα διαγράφουν εξαρτάται από τον τόνο του δέρματός σας. Αν ο τόνος του δέρματός σας είναι ανοιχτός, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα brazil εσώρουχο σε αποχρώσεις του ροζ. 

Αν από την άλλη, ο τόνος σας είναι πιο σκούρος ή έχετε μαυρίσει, επιλέξτε κόκκινα εσώρουχα, που δεν διαγράφουν τόσο έντονα όπως το μαύρο ή το άσπρο. Σε κάθε περίπτωση διαλέξτε χρώματα που δεν κάνουν αντίθεση με το δέρμα σας.
Δεν χρειάζεται η επιλογή σας να είναι μόνο κλασική. Βρείτε κάποιο sexy εσώρουχο για να φορέσετε κάτω από το λευκό παντελόνι.

Εν κατακλείδι, το ιδανικό εσώρουχο για λευκό παντελόνι είναι αυτό που δεν έχει ραφές και είναι στο χρώμα του δέρματος. Χάρη στο ύφασμά του δεν δημιουργεί ορατές γραμμές και χάρη στο χρώμα του δεν ξεχωρίζει κάτω από το λευκό. Ωστόσο, σε ότι έχει να κάνει με το χρώμα, οι αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου είναι επίσης μια καλή επιλογή ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας. 

Δειτε επίσης: