Η χημεία είναι μεγάλη, τα ραντεβού εξελίσσονται όπως τα ονειρευόσουν, το πάθος έχει φουντώσει για τα καλά, και έρχεται η ύστατη στιγμή που έχετε μια μεγάλη απορία για την κρίσιμη βραδιά: Τι εσώρουχα αρέσουν στους άντρες; Η ποικιλία σε εσώρουχα στις μέρες μας είναι μεγάλη. Επιπλέον, κάθε άντρας είναι ξεχωριστός και έχει τα δικά του γούστα και προτιμήσεις. Όμως, όλοι οι άντρες συμφωνούν σε μερικά στοιχεία, όπως τις απλές γραμμές, και τα απλά και κλασικά χρώματα. Εξίσου έντονα τους τραβούν την προσοχή οι διαφάνειες και τα brazil. Παρακάτω, ακολουθούν περισσότερες λεπτομέρειες με όλα τα είδη εσωρούχων με τα οποία οι άντρες θα σας βρίσκουν ακαταμάχητες.
 

Σετ εσωρούχων


Οι άντρες δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από μια γυναίκα η οποία φοράει ένα όμορφο σετ εσωρούχων. Όταν λέμε σετ, φυσικά κάνουμε λόγο για το ίδιο χρώμα και σχέδιο σε σουτιέν και σλιπ. Το σετ όχι μόνο κολακεύει κάθε σωματότυπο, αλλά την ίδια στιγμή δείχνει ότι έχετε αφιερώσει χρόνο και ότι θέλετε να είστε κομψές και περιποιημένες μόνο για εκείνον. Μάλιστα, αν το σετ που επιλέξετε το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες ή ζαρτιέρες, το αποτέλεσμα θα τον ενθουσιάσει.
 

Κλασικά χρώματα




Προτιμήστε τα κλασικά χρώματα. Το κόκκινο, το μαύρο, το σκούρο μπλε, ακόμη και μια απόχρωση nude που ταιριάζει με το δέρμα σας μπορούν να τον ξετρελάνουν. Στην ουσία, θέλουν να επικεντρωθούν σε εσάς, στο σώμα και τις καμπύλες σας. Τα έντονα χρώματα θα τους αποσπάσουν την προσοχή από τον ποιοτικό χρόνο που θέλετε να περάσετε μαζί.
 

Επιλογή σωστού μεγέθους


Σίγουρα αν αναγκάζεστε να διορθώνετε διαρκώς τα εσώρουχα σας δε θα αισθάνεστε σέξι. Και σίγουρα δε θα μεταφέρετε την σέξι ατμόσφαιρα στο ταίρι σας. Επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν ακριβώς στο νούμερο σας και θα έχετε άψογη εφαρμογή άνεση και ελευθερία κινήσεων. Εξάλλου, τα καλύτερα γυναικεία εσώρουχα είναι αυτά τα οποία εφαρμόζουν σωστά και είναι άνετα.
 

Απλές γραμμές


Τα εσώρουχα με ιδιαίτερες γραμμές και πολύ περίεργα δεσίματα μπορούν να μπερδέψουν έναν άντρα. Ίσως μάλιστα νιώσει άσχημα αν σας ρωτήσει πώς βγαίνουν αυτά που φοράτε. Σε περίπτωση λοιπόν που δε θέλετε να γδυθείτε μόνες σας, προτιμήστε απλές γραμμές, οι οποίες αφαιρούνται εύκολα, και αφήστε τα περίτεχνα σχέδια για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.
 

Διαφάνειες


Οι διαφάνειες είναι από τα αγαπημένα εσώρουχα των ανδρών. Και αυτό γιατί δημιουργούν ένα εφέ σεμνού και πρόστυχου ταυτόχρονα. Ιδιαίτερα μάλιστα οι διαφάνειες στο μπροστά μέρος του σουτιέν, αλλά και στο πίσω του σλιπ θα ανεβάσουν τη δική σας διάθεση αλλά και τη δική του.
 

Brazil και tanga




Τα brazil  και τα tanga κολακεύουν κάθε σωματότυπο. Ιδιαίτερα μάλιστα αν έχετε καλοσχηματισμένους γλουτούς, τότε θα πρέπει να επιλέξετε αυτό το εσώρουχο για να τους αναδείξετε. Προτιμήστε σχέδια με δαντέλα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η επιλογή των σωστών εσωρούχων μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της τέλειας ατμόσφαιρας. Θυμηθείτε όμως ότι το σημαντικότερο είναι να νιώθετε εσείς άνετα και αυτοπεποίθηση με ό,τι επιλέξετε να φορέσετε. Οι άντρες μπορεί να έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις, όμως αυτό που πραγματικά τους ελκύει είναι η σιγουριά και η γοητεία που εκπέμπετε όταν νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Επενδύστε λοιπόν σε κομμάτια που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και το στυλ σας, και απολαύστε κάθε στιγμή γεμάτη πάθος και αυτοπεποίθηση. Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και βρείτε τα κατάλληλα γυναικεία εσώρουχα για κάθε είδος και στύλ!